jul 29

Nieuw board

Sinds 28 juli 2014 heeft Bokt.be er een nieuw board bij: ‘buitenritten’.
Dit onderdeel is, zoals de naam al doet vermoeden, een board waarin leden kunnen praten over wandelingen die ze maken met hun paarden. Het leek ons zinvol om via deze weg informatie uit te wisselen over routes, logeeradresjes, apps, paardenverhuurcentra…

Om het board overzichtelijk te houden leek het ons aangewezen om berichten in verband met routes steeds te voorzien van een provincie en regio in de titel. Stel dat je een route ontwikkeld hebt in de buurt van Kruiskesberg in Bevel dan ziet je titel er als volgt uit: ANT – Bevel.

We hopen dat er talrijke routes uitgewisseld kunnen worden en dat er zo nog meer interessante wegen jullie pad kunnen kruisen!
Buitenrijden2_RV-648x388

jul 14

Bokker in de kijker: Haffiemaffie

Altijd al willen weten wie er schuilgaat achter de naam ‘Haffiemaffie‘?
Lees dan nu het volledige interview dat je hier kan vinden!


Haffiemaffie met Fleurtje

Wie is haffiemaffie?
Ik ben Nadia, 42 jaar, ben gehuwd en heb 2 dochters van 15 een 11 jaar. Zoals mijn nickname al zegt, ben ik dol op mijn haflingers. Daarnaast hebben we nog andere dieren: kippen (goudbrakels en een cochin kipje), konijnen, 2 cavia’s en de schapen en duiven van mijn schoonouders. Sinds 2 weken is er ook nog een klein zwart kitten bijgekomen en binnenkort komt er nog een kattenvriendje bij. En de katten van de buren komen hier ook elke dag langs om muizen te vangen in de stal. Het is hier dus best druk op ons klein neerhof.

jun 26

Bokker in de kijker: Atos

De bokker in de kijker is Atos, deze keer. Meer weten? Lees dan het volledige verslag na via deze link.

Atos en Merlin

Wie is Atos?
Hallo ik ben een 30 jarige vrouw. Mijn echte naam is annelies. Ik ben getrouwd en heb 2 prachtige dochters van 2 jaar en 3 jaar. Ik werk in de verzorgingssector.

jun 02

Bokker in de kijker: Hanne

Onze nieuwe bokker in de kijker is Hanne.

Hanne en Shuddy

Wie is Hanne?
Ik ben een jongedame van 20 jaartjes jong met een grote passie voor paarden! ;D Ik studeer Cross-Media ontwerp in de Arteveldehogeschool. Iedere zondagnamiddag vind je mij ook bij mijn leden in de Chiro. Na 12 jaar
lid, ben ik nu 2e jaar leidster. :)

mei 17

Bokker in de kijker: Silvermisty

Deze keer geven we de fakkel door aan Silvermisty.
Lees hier nog meer.

Silvermisty en Silver

Wie is Silvermisty?
Hallo daar! De naam Silvermisty komt van de volledige naam van m’n paard: Nikidi’s Silver Misty. Mijn echte naam is Astrid en ‘k ben een twintigjarige fraulein die in de streek van Brugge woont. Ik studeer leerkracht lager onderwijs maar in mijn derde jaar heb ik ontdekt dat ik dit niet voor de rest van mijn leven wil doen. Nadat ik (hopelijk) mijn diploma in juni behaald heb, ga ik een volledige andere richting uit: de cultuursector. Maar hoe dat zal lopen, daar heb ik nog geen idee van.

apr 28

Bokker in de kijker: xTinne

Deze keer stellen we als Bokker in de kijker xTinne aan jullie voor!
Lees het volledige verslag hier.

xTinne en Joke

Wie is xTinne? 
Zoals jullie in mijn boktnaam kunnen lezen, ben ik dus Tinne! Ik ben een meisje dat geboren is op 24 november 1996, wat mij dus intussen 17 jaar oud maakt. Momenteel zit ik in het laatste jaar van het secundair & volg ik de richting Boekhouden-Informatica. Normaal draag ik een bril, maar sinds kort heb ik ook lenzen omdat dit soms gewoon veel makkelijker is!

apr 15

Update online shops

Lieve bokkers

In de boktbib kunnen jullie, met dank aan onze moderatoren Saar en SteM voor het opzoek- en checkwerk en met dank aan Weidepaard om op te merken dat de eerste lijst gedateerd was, een vernieuwde lijst van online ruitershops terugvinden!
Neem hier zeker eens een kijkje wanneer je op zoek bent naar spullen voor paard en ruiter online. Ken je nog een online shop waar je erg tevreden van bent? Laat het ons weten en dan vullen we deze lijst aan.

Groetjes
Het moderatorenteam van Bokt.be

apr 15

Bokker in de kijker: Siilke

Onze paasbokker in de kijker is Siilke. Haar volledige interview vind je hier.


Siilke en Concrete Z

Wie is Siilke?
Ik ben een 20-jarige studente Criminologie. Door de week zit ik daarom op kot in Leuven, maar al mijn vrije momenten spendeer ik in Geel bij mijn eigen paardje en de paardjes van V*alerieB. Ik help er mee met de dagdagelijkse klusjes en leer op de vrije momenten zoveel mogelijk bij over alles wat met paarden te maken heeft. De nadruk ligt bij ons vooral op een eerlijke communicatie met de paarden en rijtechnisch focussen we op het rechtrichten en een correcte zit. Ik woon op die momenten nog bij mijn ouders en daar wonen ook nog mijn 13-jarige Amerikaanse Stafford die Zora heet en een iets jongere kater met de naam Geuze.

mrt 31

Bokker in de kijker: Lesley

Lesley is deze keer aan de beurt als bokker in de kijker.
Het volledige relaas lees je hier.

Lesley en Becky

Wie is Lesley?
Hey allemaal! Ik ben Lesley, een jonge vrouw van ondertussen al 21 jaar oud. Zoals de meeste Bokkers ben ik een echte dierenliefhebster en ben dan ook de trotse eigenaresse van mijn paard Becky, mijn Maltezer Toby en mijn kat Liesje.
Na een studie in Toerisme ben ik uiteindelijk op dispatch beland, maar ik hoop ooit te kunnen terugkeren naar de luchthaven, gezien dit echt mijn droomjob is.

mrt 18

Bokker in de kijker: Lisalovekira

Deze keer zetten we Bokker lisalovekira in de kijker.
Neem snel hier een kijkje.


lisalovekira met Fleur en Kira

Wie is lisalovekira? 
Ik ben een meisje van 18 die dierengek is ten top. Ik heb 2 honden, 1 kat en 2 paarden.  Ik volg dierenzorg op de tuinbouwschool in Sint-Truiden. Het liefste ben ik bezig met mijn pony’s.

Oudere berichten «